NBA-speler Aaron Gordon van Orlando Magic zette afgelopen zaterdag een drone in tijdens de dunk-competitie van het All-star Weekend. De drone gaf hem de pass waarna hij de bal in het netje dunkte.

Drone

Omdat het bij de dunk-competitie om de show draait kwam basketballer Aaron Gordon aanzetten met een drone. Het was een idee van zijn moeder die bij chipgigant Intel werkt. Samen met het bedrijf werkte Gordon aan een drone die in staat was om een basketbal te laten vallen.

Dunken

Bij de dunk-competitie tijdens het All-star Weekend draait alles om het spektakel waarmee de basketbal in het netje beland. Gordon liet de drone hem de beslissende pass geven. Om de bal succesvol in het netje te gooien had de basketballer van Orlando Magic wel een aantal pogingen nodig.

NBA-speler Aaron Gordon gebruikt drone bij dunk-competitie

Winnaar

Ondanks dat er nooit iemand was die een drone inzette als passer bij de dunk-competitie, wist Gordon niet te winnen. De winnaar was Glenn Robinson III van de Indiana Pacers. Hij sprong over zijn teamgenoot Paul George, de clubmascotte en een cheerleader, terwijl hij de bal pakte en een omgekeerde slam dunk uitvoerde.

Intel

Intel werkt al een lange tijd aan de ontwikkelingen van drone technologie. Onlangs liet de chipgigant nog 300 drones in formatie vliegen tijdens de Super Bowl finale. De drones vlogen achter Lady Gaga en vormde de Amerikaanse vlag.

0 Reacties

    Plaats een reactie