DroneRacers.nl, hét online platform voor en door droneracers, introduceerde afgelopen week de website DroneDemos.nl. Via deze site kunnen droneracing demonstraties geboekt worden en kunnen piloten zich aanmelden om tegen betaling te vliegen.

Boek je droneracing demonstratie via DroneDemos.nl

DroneRacers.nl

Tot op heden heeft DroneRacers.nl al een indrukwekkend aantal demonstraties en workshops verzorgd. Zo was de DroneRacers Demo één van de trekpleisters van het First Look Festival en leverde hetzelfde team een belangrijke bijdrage aan de eerste editie van het Enschede Drone Festival. Ook was de droneracers demo de aandachtstrekker tijdens de kick-off van de drone-opleiding van ROC Twente.

Mede-initiatiefnemer Matthijs van der Velden licht toe: "Via DroneDemos.nl hopen we dat nog meer mensen in aanraking komen met droneracing. Niet als een ingewikkelde technische sport, maar als een onvergetelijk spektakel. Dit is de sport van de toekomst!"

Boek je droneracing demonstratie via DroneDemos.nl

Piloten

Voor dronedemo's door 't hele land zoekt DroneRacers.nl piloten die een bijdrage kunnen leveren - dus met name helpen bij het demonstratie-vliegen of helpen bij workshops - kunnen zich aanmelden via de website.

2 Reacties

  1. Cor Heetebrij

    Hallo, wij organiseren elk jaar een jaarmarkt =, en nu leek het ons leuk om een keer een drone demonstratie te laten zien/komen op onze markt, zou dat kunnen? m.vr.gr. Cor Heetebrij, Stichting Kloosteremarkt, Sint Jansklooster

  2. Cor Heetebrij

    waarom krijg ik geen reactie??

Plaats een reactie