Kespry heeft aangekondigd dat haar Kespry Drone 2s aanzienlijk verbeterd is op het gebied van accuratie en betrouwbaarheid. Deze verbeteringen zorgen ervoor dat de Kespry drone op nog meer terreinen inzetbaar is.

Kespry

Kespry is een drone gericht op de professionele sector en speciaal ontworpen voor het opmeten en in kaart brengen ('mapping') van terreinen.

20 megapixel

Kespry is voorzien van een 35mm industrial Sony APS-C Sensor, een camera welke foto's kan maken in 20 megapixel en is staat is volume te berekenen, afstanden te meten en hoeken te berekenen.

Kespry introduceert Kespry Drone 2s System

Verbeterd

Dankzij de verbeteringen voert Kespry Drone 2S haar taken uit met nog meer precisie, vereist in industriële missies in de mijnbouw, architectuur, bouwkunde en constructiemarkten. De nieuwe Kespry Drone 2 behaalt nu vier tot zes keer de nauwkeurigheid van het vorige Kespry Drone System.

Nauwkeurigheid

"Kespry is voor gemaakt voor professionals die op zoek zijn naar een complete oplossing welke kwaliteit en nauwkeurigheid biedt zonder in te hoeven leveren op snelheid en gemak", zei George Mathew, CEO en voorzitter van Kespry.

Kespry Cloud

Het Kespry systeem maakt gebruik van een Global Navigation Satellite System (GNSS) base station receiver. Tijdens de vlucht combineert het systeem beelden van de drone en data van het groundstation en verwerkt deze informatie in de Kespry Cloud.

0 Reacties

    Plaats een reactie