Tijdens oudjaarsdag botste een drone tegen de Space Needle in Seattle, Amerika. De drone was bezig een video te maken van de uitkijktoren toen plotseling de verbinding werd verbroken en de drone terug naar het vertrekpunt wilde vliegen.

Drone

De video werd gemaakt op oudjaarsdag met behulp van een DJI Inspire 1 drone. In de video is te zien dat hij plotseling zijn eigen pad trekt en recht op de Seatlle Space Needle af vliegt. De DJI Inspire 1 is niet uitgerust met obstakel ontwijking en de dronepiloot heeft geen rekening gehouden met de hoogte van de toren bij return-to-home.

Crash

Op het dak van de Space Needle zijn tijdens de dronevlucht medewerkers aanwezig die de jaarlijkse vuurwerkshow voorbereiden. Zij vinden de drone en hebben hem later naar de politie gebracht. Het is niet bekend van wie de drone is en van waar hij is opgestegen.

1 Reacties

  1. Frits

    Complete idiote

Plaats een reactie