De anti-drone industrie zal de komende zeven jaar groeien naar een jaarlijkse omzet van bijna 2 miljard dollar, zo blijkt uit een nieuw onderzoeksrapport.

Onderzoek

Naarmate de populariteit van drones toeneemt zal de vraag naar anti-drone systemen ook groter worden. Het onderzoek van Grand View Research voorspelt dat de anti-drone markt zal groeien naar een omzet van 1.85 miljard in het jaar 2024.

Anti-drone sector groeit naar $2 miljard in 2024

Anti-drone

Verschillende bedrijven uit de sector zijn op zoek naar anti-drone systemen die ervoor kunnen zorgen dat drones niet kunnen vliegen in een bepaald gebied. Dit kan uit veiligheidsoverwegingen zijn, bijvoorbeeld bij luchthavens, evenementenlocaties of kerncentrales. Maar ook kan privacy een beweegreden zijn, denk bijvoorbeeld aan circuits waar de nieuwste prototypes van automerken worden getest.

Anti-drone sector groeit naar $2 miljard in 2024

Anti-drone systemen

Er zijn verschillende organisaties bezig met de ontwikkeling van een anti-drone systeem, maar tot op heden is er nog geen systeem dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Naar verwachting zal dit de komende jaren veranderen en zal ook de markt van de anti-drone oplossingen professionaliseren.

0 Reacties

    Plaats een reactie