Na een verhitte strijd is de winnaar van DARE League 2016 in 's-Hertogenbosch bekend: Jelmer Poelsma uit Zwartsluis. Hij wist in de finale rustig te blijven en zijn drone tot de finish lijn uit de netten te houden en daarmee zijn tegenstanders af te troeven. Naast de eeuwige roem won Jelmer een prijs ter waarde van 450 euro.

DARE League

De eerste editie van DARE League was een succes en trok veel mensen naar de Brabantse hoofdstad. Naast de drone races konden mensen ook een kijkje nemen bij verschillende drone stands. Zo konden bezoekers vliegen met Tiny Whoop drones of met een DJI Phantom drone in een simulator. Ook konden bezoekers van DARE League zelf drones kopen tijdens het event.

Jelmer Poelsma wint DARE League 2016

Winnaar

Jelmer is blij met zijn overwinning op DARE League. "Ik vond DARE League een leuke race om aan mee te doen. Het parcours was uniek en ik kom graag terug op een volgende editie. Mijn tactiek tijdens de finale was rustig blijven en niet crashen."

Finale in het donker

De race begon om 14:00 uur toen het nog licht was. De finale werd geracet om 21:30 uur. Toen was het inmiddels al donker. Gelukkig was de racetrack goed verlicht zodat de racers de gates prima wisten te vinden.

Jelmer Poelsma wint DARE League 2016

0 Reacties

    Plaats een reactie