Het is weer de eerste dag van de maand en dat betekent dat er een nieuwe winactie klaar staat op DRONES.nl! Tijdens de winactie van oktober maak jij kans op een Syma X5SW White ter waarde van €89,00.

DJI Phantom 4 vs Yuneec Typhoon H

De ontwikkeling van drones gaat razendsnel; vrijwel maandelijks worden er drones met nieuwe functionaliteiten aangekondigd. De twee populairste dronefabrikanten van het moment zijn DJI en Typhoon. De specificaties van de DJI Phantom 4 en Yuneec Typhoon H zijn beide indrukwekkend. Wij zijn benieuwd welke drone nu echt het populairst is. Kies jij voor de Phantom 4 van DJI of toch de Typhoon H van Yuneec? Laat ons weten welke drone jouw favoriet is via win.drones.nl en maak kans op een Syma X5SW White!

Syma X5SW

Met de Syma X5SW drone heb je alles in huis om meteen een dronevlucht te maken. Het onbemande luchtvaartuigje wordt geleverd met een remote controller, camera, extra set propellers en een speciale beugel om je smartphone aan de remote controller te bevestigen. Win een Syma X5SW FPV drone!

Verder kan je ook FPV vliegen met de Syma X5SW. Je kan de drone gemakkelijk via WiFi met je smartphone verbinden zodat je de camerabeelden direct kan bekijken. Je mobiele telefoon bevestig je met de speciale smartphone klem aan de controller zodat je jouw handen aan de joysticks kan houden.

Doe mee!

Heb je al besloten welke van de 2 drones jouw favoriet is? Twijfel dan niet en ga snel naar win.drones.nl. Kies jouw antwoord, laat je gegevens achter en bevestig je deelname. Op dinsdag 1 november 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt.

2 Reacties

  1. Sjors van Brederode

    Syma X5SW

  2. deepakkumar

    i want to win een syma x5sw

Plaats een reactie