Vandaag verscheen er een foto op internet waarop mogelijk de DJI Inspire 2 drone is te zien. De quadcopter heeft een mat grijze look en ligt op de foam bescherming van de transportkoffer.

DJI Inspire 2

Naar verwachting komt DJI nog vlak voor de feestdagen met een nieuwe drone op de markt. Onlangs presenteerde de dronefabrikant nog de DJI Mavic Pro. De uitlevering van deze compacte cameradrone laat nog op zich wachten, maar nu duiken er dus alweer foto's op van een nieuwe DJI Inspire 2 drone. Mogelijk wordt deze drone in november nog gepresenteerd.

Is dit de nieuwe DJI Inspire 2 drone?

Drone

Op de foto is te zien dat de drone aan de voorzijde met de obstakel ontwijkingssensoren uitgerust is. Ook krijgt de drone een nieuw type accu, waarschijnlijk onder de naam TB50. Deze accu moet niet meer aan de bovenkant van de drone bevestigd te worden, maar kan vanaf de achterkant van de drone op zijn plek geplaatst worden.

FCC ID

Eerder deze maand lekte er nog meer informatie omtrent de nieuwe DJI Inspire 2 drone. Een aanvraag voor een FCC ID toonde informatie over een oplader voor een DJI Inspire 2 oplaadstation en ook de nieuwe remote controller voor een DJI Inspire 2.

Is dit de nieuwe DJI Inspire 2 drone?

1 Reacties

  1. bas

    ik hoop zo dat hij uitkomt!

Plaats een reactie