Zaterdag 19 november 2016 vindt in 's-Hertogenbosch de eerste editie plaats van DARE. Tijdens dit unieke drone-event zal er een FPV dronerace plaatsvinden met zowel 'day' als 'night' racing.

DARE

Met de aankondiging van de eerste editie van DARE, wordt de Tramkade in 's-Hertogenbosch voor 1 dag omgetoverd tot een unieke 'Drone Aerial Race Experience'.

Race Track

Het terrein van een voormalig mengvoederfabriek in de Bossche binnenstad biedt een unieke locatie voor een spectaculaire dronerace-track. Silo's, buizen, kranen en trussen vormen naast de bekende gates en vlaggen de obstakels van de racetrack.

Day & Night Racing

De droneraces vinden plaats van 14 tot 21 uur en met name in de avonduren zal de invallende schemering het spektakel verder intensiveren. Zodra de schermering invalt zullen alle LED elementen zichtbaar worden en verandert de racetrack in een visueel schouwspel.

DARE: Drone Aerial Race Experience

Livestreams

Het publiek kan de races van dichtbij meemaken, maar ook volgen via de aanwezige beeldschermen. Op de schermen zullen de livestreams worden getoond van de camera's van de racers.

IDRA

DARE wordt internationaal erkend door de International Drone Racing Association (IDRA). Vanwege het partnerschap met IDRA zullen toekomstige events van de zogenaamde DARE League meetellen voor de bekende IDRA ranking.

DARE: Drone Aerial Race Experience

DARE Playground

Naast een spectaculaire dronerace is er meer te beleven tijdens DARE. Op het terrein is er een ruimte van 1.000 m2 gereserveerd voor een DARE Playground waar iedereen met zijn drone kan vliegen. Je kunt dus je drone van thuis meenemen en je skills laten zien op de DARE Playground.

Tiny Whoop Rookie Track

Beginners kunnen tijdens DARE hun hart uitleven op de zogenaamde 'Tiny Whoop Rookie Track'. Op dit mini-parcours kunnen bezoekers met mini-FPV-drones vliegen en zelf ervaren hoe het voelt 'achter het stuur' van een FPV drone.

DARE: Drone Aerial Race Experience

Shops en shows

Ontdek de laatste innovatie op dronegebied en laat je informeren welke drone het beste bij jou past. Ook kun je getuige zijn van de verschillende demo-shows die op het terrein plaatsvinden met drones.

Organisatie

DARE is een unieke samenwerking van diverse partners uit de drone- en evenementenbranche, die krachten hebben gebundeld voor de uitrol van de eerste officiële Nederlandse droneracing league. Dankzij het partnerschap met de IDRA staat het evenement ook internationaal op de kaart.

DARE: Drone Aerial Race Experience

Lokatie

DARE vindt plaats op het terrein van de Tramkade in 's-Hertogenbosch. Deze unieke evenementenlokatie bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station 's-Hertogenbosch.

Tramkade
Tramkade 26
5211 VB 's-Hertogenbosch

DARE: Drone Aerial Race Experience

Toegang

DARE is niet alleen een paradijs voor droneracers, maar voor iedereen die het droneracing spektakel van dichtbij wil beleven. Jong en oud zijn van harte welkom om deze unieke 'Drone Aerial Race Experience' zelf te ervaren in het hart van de Bossche binnenstad.

Datum: zaterdag 19 november 2016
Tijd: 14:00 - 22:00 uur
Toegangskaarten:Reserveer hier

Meer informatie: www.dareleague.com

1 Reacties

  1. Stunningdrone.com

    If you would like to see some magic places filmed by drone and read something about the places they were filmed, visit stunningdrone.com cheers!

Plaats een reactie