De ontwerper Henry Ward Design heeft in samenwerking met BMT Nigel Gee een concept gemaakt van een jacht van de toekomst. Het schip is 66 meter lang, heeft meerdere zwembaden en heeft een drone aan boord die mensen kan vervoeren.

Drone

Als je lekker op je miljoenen jacht ligt te ontspannen midden op zee en je vrienden willen langs komen, dan wil je natuurlijk niet van je luie stoel afkomen. Daarom is deze jacht van de toekomst voorzien van een 4-persoons drone. Net als de Ehang 184 AAV mensvervoerende drone kan ook deze drone volledig autonoom vliegen. De drone kan je gasten dus ophalen vanaf de wal en brengt ze naar het schip. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf even boodschappen te gaan doen aan wal.

Futuristisch jacht concept komt met 4-persoons drone

Futuristisch jacht

Het futuristische jacht beschikt over een speciaal welness deck met een gym, een massage kamer, sauna en een terras met een bubbelbad. Boven het zwembad aan de achterzijde van het schip bevindt zich een klimmuur. Ook kan de romp van het schip losgekoppeld worden waardoor een drijvend platform los komt.

Futuristisch jacht concept komt met 4-persoons drone

Futuristisch jacht concept komt met 4-persoons drone

0 Reacties

    Plaats een reactie