Het is weer de eerste dag van de maand en dat betekend weer een nieuwe winactie van DRONES.nl. Tijdens de winactie van augustus maak jij kans op een hele speciale drone, maar welke dit is laten we nog even in het midden. De opdracht van deze 8e winactie van het jaar, is om te raden welke drone het is.

Drones

Er komen jaarlijkst vele nieuwe drones op de markt. Naast de bekende fabrikanten zoals DJI, Parrot en Yuneec, ontstaan er ook steeds nieuwe enthousiastelingen die drones fabriceren. Ook via crowdfunding websites als Kickstarter en Indiegogo vragen veel nieuwe fabrikanten om investeringen om hun ideeën in productie te nemen. De recente ontwikkelingen laten zien dat op dit moment ontwijksystemen en zoomcamera's behoren tot de nieuwe functies van drones.

Uniek exemplaar

Voor de winactie van augustus hebben we gekozen voor een unieke drone die nog niet heel lang verkrijgbaar is. Aan jou de opdracht om te raden welke drone het is en wie weet vlieg jij er volgende maand mee.

Raad welke drone je ziet en maak kans om hem te winnen!

Doe mee!

Denk jij te weten welke drone je hier ziet? Twijfel dan niet en ga snel naar win.drones.nl. Kies jouw antwoord, laat je gegevens achter en bevestig je deelname. Op donderdag 1 september 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt.

6 Reacties

  1. Corrie Albers

    Ik denk dat het een ***** is.

  2. Admin

    @Corrie: Meespelen kan via https://win.drones.nl

  3. Atilla

    Het is een e ultra-light Bionic Bird

  4. Jan Leijssenaar

    Avitron Bionic Bird

  5. Jesse

    Ik wil hem winnen daarom moet ik bekkenen het is een e ultra-light Bionic Bird

  6. matteo

    BIONIC BIRD DRONE MAY FOOL ACTUAL BIRDS

Plaats een reactie