De PowerEgg, de drone met het opvallende design van fabrikant PowerVision Robot Inc., vliegt binnenkort naar de klant. Het is vanaf nu mogelijk de PowerEgg te bestellen als pre-order.

Ontwerp

Eerder dit jaar kondigde de Chinese fabrikant al aan een consumentendrone op de markt te willen brengen. Het ontwerp van de drone mag zeer bijzonder genoemd worden. De drone heeft de vorm van een ei, waaruit vier armen met propellers en vier pootjes als landingsgestel kunnen worden gevouwen.

PowerEgg drone met uniek design nu te bestellen

Camera

Met een geïntegreerde 4K HD camera kunnen foto's en video's van professionele kwaliteit worden geschoten. De camera is voorzien van een 3-assige gimbal die prachtig gestabiliseerde beelden mogelijk moet maken. De camera kan 360 graden panoramafoto's maken en verstuurt real-time HD videobeelden.

Besturing

De besturing van de PowerEgg werkt in combinatie met een app. Deze app verzorgt de beeldweergave op bijvoorbeeld een tablet, en biedt ook vele mogelijkheden om de instellingen van de PowerEgg te bewerken. De PowerEgg beschikt over onder andere een Follow-me functie en Return to Home en kan ook een traject vliegen langs vooraf ingestelde waypoints. Het video-zendbereik is groot, namelijk tot wel 5 kilometer. Verder is de drone voorzien van een geavanceerd optisch-positioneringssysteem waarmee je ook in gebieden zonder GPS bereik, zoals bijvoorbeeld binnenshuis, nauwkeurig en dicht bij de grond kan manoeuvreren.

Pre-order met backpack

Pre-orders zijn te plaatsen via de webshop van PowerVision. Het prijskaartje dat aan de PowerEgg hangt is momenteel 1499 euro, inclusief verzending. Wanneer je een pre-order plaatst ontvang je naast de ready-to-fly PowerEgg set ook een PowerEgg Backpack ter waarde van zo'n 200 euro. De PowerEgg zal verzonden worden over 8 tot 10 weken.

0 Reacties

    Plaats een reactie