Fabrikant Team Blacksheep (TBS) heeft een nieuwe generatie remote controller gelanceerd. De TBS Tango remote controller is speciaal gebouwd voor de FPV piloten en beschikt over een 4.2 inch scherm. Het all-in-one systeem is geschikt voor de meeste FPV drones.

Remote controller

De nieuwe TBS Tango is gebasseerd op gamecontrollers en ligt dan ook lekker in de hand. De bredere houding zorgt ervoor dat je je minder beperkt voelt in je handbewegingen. Door de gebogen rand valt de controller lekker in de palm van je hand.

TBS Tango: de nieuwe generatie remote controller

Voorgeprogrammeerd

Het programmeren van een remote controller behoort met de TBS Tango tot de verleden tijd. Hij wordt namelijk voorgeprogrammeerd geleverd voor alle moderne flight controllers. Met 10 kanalen biedt de remote controller tal van mogelijkheden.

Video

De TBS Tango is voorzien van een 4.2 inch-scherm met een speciale anti-reflectie coating. Hierdoor is het camerabeeld op de controller ook goed zichtbaar bij fel daglicht. Via de speciale TBS-poort op de TBS Tango is tevens een FPV bril aan te sluiten.

TBS Tango: de nieuwe generatie remote controller

JR Module

De Tango wordt geleverd zonder R/C systeem. Hij beschikt namelijk over de bekende JR module die compatibiliteit biedt voor alle R/C systemen die er zijn. Je kan dus gebruik maken van de modules van onder andere FrSky, XJT, Spektrum, Futuba en Graupner. Ook de eigen TBS Crossfire module van de fabrikant is uiteraard geschikt voor de Tango.

TBS Tango: de nieuwe generatie remote controller

1 Reacties

  1. ayo

    Ziet er goed uit. 275,= euri is ook niet echt duur.

Plaats een reactie