De Franse drone fabrikant Parrot introduceert twee nieuwe Minidrones en een vernieuwde skycontroller. De nieuwe compact-skycontroller is een stuk kleiner dan zijn voorganger en wordt nu standaard geleverd met FPV-bril. De Parrot Minidrone Swing en de Minidrone Mambo zijn de twee nieuwe drones in het assortiment van Parrot.

FPV vliegen

De nieuwe compacte skycontroller van Parrot is ideaal voor de piloten die vliegen met een FPV bril. De huidige Skycontroller biedt de mogelijkheid om naast het FPV vliegen ook een tablet of smartphone te monteren. Echter wordt een scherm door FPV vliegers niet gebruikt en is de grote van de skycontroller dan ook overbodig.

Compact-skycontroller

De compact-skycontroller is met een WiFi signaal gemakkelijk te koppelen aan een Parrot Bebop drone. De knoppen en joysticks zijn naar voorkeur aan te passen en er is ook een co-pilot mode beschiktbaar. De compact skycontroller met FPV bril is binnenkort verkrijgbaar voor 349 euro of in combinatie met een Parrot Bebop 2 drone voor 699 euro.

Parrot introduceert binnenkort mogelijk 2 nieuwe Minidrones én compact-skycontroller

Parrot Minidrone Swing

Een leuke toevoeging aan het assortiment Minidrones is de Parrot Minidrone Swing. Deze quadcopter beschikt niet over vier armen, maar over vier vleugels. Hierdoor kan de drone verticaal opstijgen en na een kanteling in de lucht horizontaal door de lucht vliegen. De specificaties en vliegsnelheid van deze nieuwe drone zijn nog niet bekend.

Parrot Flypad

De huidige Parrot Minidrones zijn allemaal te besturen via een smartphone of tablet met de FreeFlight 3 applicatie voor Android en iOS. De Parrot Minidrone Swing wordt echter aangestuurd door de nieuwe Flypad remote controller. Een Parrot Minidrone Swing in combinatie met de flypad kost 139 euro.

Parrot Minidrone Mambo

De tweede nieuwe drone in de Minidrones serie is de Parrot Minidrone Mambo. Deze wordt standaard geleverd met twee accessoires. Eén van de accessoires stelt je in staat om kleine balletjes af te schieten met de drone. De Parrot Minidrone Mambo inclusief twee accessoires gaat 119 euro kosten.

Parrot introduceert binnenkort mogelijk 2 nieuwe Minidrones én compact-skycontroller

0 Reacties

    Plaats een reactie