Er is een nieuwe trailer verschenen van de 'This is AIR liveshow'. Het evenement moet een revolutionaire show worden waarbij gebruik wordt gemaakt van drones.

Nieuw leven

Het lijkt erop dat de drone entertainmentshow er alsnog gaat komen. Vorig jaar presenteerde de organisatie hun plannen om de eerste 3D drone show te houden in de Amsterdam ArenA, maar vervolgens bleef het stil. Gisteren verscheen er een nieuwe teaser video die het evenement nieuw leven moet inblazen.

3D-Show

De drones moeten voor een nieuw soort entertainment zorgen. Door middel van verlichting en geprogrammeerde vliegpatronen moeten meerdere drones zorgen voor een flitsende 3D-show.

Fjuze

De entertainment show is een initiatief van creatief concept- en organisatiebureau Fjuze uit Amsterdam. Wanneer de show uiteindelijk gaat plaatsvinden en of dit nog steeds in de Amsterdam ArenA zal zijn is niet bekend.

Nieuw leven in drone entertainment show This is AIR

1 Reacties

  1. Lucy Simmons

    Hi There Were a Dubai based event company and are looking for a unique drone show for an opening ceremony in December - please can you let me know who the best person to speak to is My contact is 00971 505176635 Thank you

Plaats een reactie