Het Franse bedrijf Lehmann Aviation heeft een nieuwe serie professionele mapping drones gepresenteerd. De L-A series bestaat uit drie volledige autonome drones voor verschillende mapping applicaties.

L-A Series

Lehman Aviation heeft drie nieuwe fixed wing drones gepresenteerd. De LA500 is gemaakt voor mijnbouw en de bouw. De LA500-AG is ontwikkeld voor precisie landbouw en de LA500-RTK is gebouwd voor hoge accuratie mapping.

Drones

De L-A series drones zijn gemaakt van aluminium, carbon fiber en EPP schuim. Het unieke modulaire design en een krachtige nieuwe autopilot functie maken de drone een betrouwbaar systeem dat makkelijk te gebruiken is.

Modulair

De drone is opgebouwd in verschillende modules die elk geupgrade of vervangen kunnen worden. De drone weegt zonder camera nog geen kilo en door zijn afneembare vleugels is de drone compact en makkelijk te vervoeren.

Lehmann Aviation kondigt nieuwe lijn mapping drones aan

OperationCenter v2

De drone wordt geprogrammeerd en bestuurd via een nieuw OperationCenter V2 software systeem voor Windows 10. Dit nieuwe systeem is door zijn vele functies en duidelijke gebruikers interface het meest geavanceerde systeem voor fixed wing drones.

Vliegen

De drone heeft een vliegtijd van 45 minuten op een enkele batterij. Hij is bestend tegen windsnelheden tot 37 km/h. De drone stijgt op door hem in de lucht te werpen en kan zelfstandig langen op verschillende terreinen. De drone heeft een bereik van 25 kilomter.

Camera

De drone werkt met verschillende hoogwaardige camera's zoals de Sony α6000 (24.3 Mp op een APS-C sensor), multispectral Sequoia (alleen voor de LA500-AG), thermal Flir View Pro en zelfs de GoPro Hero4 actiecamera's.

Lehmann Aviation kondigt nieuwe lijn mapping drones aan

Kopen

De drones worden in het vierde kwartaal van 2016 verwacht en krijgen standaard één jaar fabrieksgarantie. De LA500 zonder camera kost 3490 euro, de LA500-RTK zonder camera 5890 euro en de LA500-AG inclusief Sequoia camera kost 7990 euro.


0 Reacties

    Plaats een reactie