Speelgoedfabrikant Propel toonde tijdens de Star Wars Celebration in Londen hun heuse Star Wars drone lijn. De quadcopters worden naar verwachting vanaf september verkocht.

Drones

Propel werkt al ruim twee jaar aan het ontwerp van de Star Wars drones en hebben deze onlangs voor het eerst getoond. Op de Star Wars Celebration in Londen toonde de speelgoedfabrikant de Millennium Falcon, Tie Advanced X1, T-65 X-Wing Starfighter en de 74-Z Speeder Bike.

Propellers

De drones beschikken allemaal over vier motoren met doorzichtige policarbonaat plastic propellers. Deze doorschijnende propellers zijn nauwelijks zichtbaar tijdens de vlucht. Natuurlijk is het geluid van de vier motoren wel duidelijk hoorbaar.

De strijd barst los met Star Wars drones van Propel

Vliegen

De proppellers zijn aan de onderkant van de drone bevestigd en drukken de drone de lucht in, in plaats van de de drone de lucht in gezogen wordt.

Vliegmodus

De drones beschikken over verschillende vliegmodi waardoor ze geschikt zijn voor zowel de ervaren als de onervaren dronepiloot. De onervaren drone piloten worden geholpen met stabilisatie, waar de drone in expert modus de vetste tricks kan maken.

Details

De drones blinken ten opzichte van eerdere Star Wars modellen voornamelijk uit in de details. De drones zijn gemaakt met een zeer hoge nauwkeurigheid en worden ook in een luxe verpakking verkocht. Wanneer de doos open gemaakt wordt speelt de theme-song van de populaire Star Wars reeks.

De strijd barst los met Star Wars drones van Propel

Battles

Naast het zomaar vliegen en racen, zijn de Star Wars drones uitgerust met lasers. Hierdoor kan je met je vrienden de strijd aan gaan in een echte Star Wars battle. Wanneer een drone geraakt wordt zal de controller van de dronepiloot licht trillen. Na drie keer geraakt te zijn vliegt de drone langzaam naar de drone en ben je uitgeschakeld.

De strijd barst los met Star Wars drones van Propel

Kopen

Naar verwachting worden de eerste Star Wars drones van Propel in september verscheept. Voorlopig zijn ze alleen verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosen en Afrika. Aan de drones hangt een prijskaartje tussen de 300 en 400 dollar.

De strijd barst los met Star Wars drones van Propel

Bron: The Verge

0 Reacties

    Plaats een reactie