Smartphones hebben onvoorstelbare camera's, maar zijn niet ontworpen om als camera prettig in de hand te liggen. De Shoulderpod brengt de oplossing voor dit probleem. Dankzij deze simpele gadget ligt je smartphone veel beter in je hand en maak je betere opnames.

Met deze simpele gadget maak je betere opnames met je smartphone

Betere grip

Voor nog geen 30 euro krijg je een kit bestaande uit de Shoulderpod, een afneembare aluminium hendel en een polsband. De tool zelf is zeer simplistisch, maar zorgt ervoor dat je je smartphone goed in je hand hebt.

Betere opnames

De betere grip resulteert in betere foto's en video's. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je dure smartphone uit je handen glipt, vanaf nu kun je je concentreren op het maken van strakke opnames.

Statiefbevestiging

Aan de onderkant heeft de Shoulderpod een afneembare dop met schroefdraadaansluiting van 1/4"-20 om de gadget op elke camerastatief of tripod te plaatsen.

Met deze simpele gadget maak je betere opnames met je smartphone

Simpel

De Shoulderpod lijkt een simpel product, maar de reviews zijn toch onvoorstelbaar positief over de kleine gadget van de Spaanse fabrikant. Ook werd het product deze maand als Insider Pick geselecteerd door het invloedrijke Business Insider.

0 Reacties

    Plaats een reactie