In navolging van de drones voor luchtfotografie presenteert Team Blacksheep haar eerste FPV race drone: TBS Vendetta. .

TBS Vendetta

TBS Vendetta is een Ready To Fly (RTF) quadcopter ontworpen voor FPV racing. Het carbon fiber frame heeft een diameter van 240 mm en dankzij dit compacte formaat is de quadcopter uiterst wendbaar.

tbs-vendetta-fpv-race-240-sized-quadcoptertbs-vendetta-fpv-race-240-sized-quadcopter

Specs

De FPV racer is uitgerust met vier krachtige Cobra CM2204 2300kV motoren en geschikt voor 5 inch propellers. Ook is de Vendetta voorzien van de hagelnieuwe TBS Triumph antenne. In combinatie met TBS Unify Pro 5G8 video transmitter en TBS Core Pro module kun je alle instellingen volledig naar eigen wens configureren.

Camera

Naast de ingebouwde FPV camera wordt de TBS Vendetta ook standaard geleverd met GoPro 3/4 en Mobius/Runcam mount, zodat je je vluchten ook in HD-kwaliteit kunt opnemen.tbs-vendetta-fpv-racer-240tbs-vendetta-fpv-racer-240

In 5 minuten vliegklaar

De TBS Vendetta wordt volledig vliegklaar en uitgebreid getest geleverd. Het enige wat je hoeft te doen is een accu te installeren en na het koppelen van je receiver en afstandsbediening ben je binnen enkele minuten ‘up in the air’.

0 Reacties

    Plaats een reactie