De in Israël gebaseerde Urban Aeronautics heeft een gigantisch onbemand luchtvaartuig ontwikkeld die in staat is om zeker 500 kilogram te dragen. De AirMule is een perfect hulpmiddel bij noodgevallen en militaire ondersteuning.

AirMule

Urban Aeronautics heeft een reusachtig onbemand luchtvaartuig ontworpen en geproduceerd die in staat is om 500 kilo te dragen. Het onbemande luchtvaartuig genaamd AirMule is ontwikkeld om plekken te bereiken die voor een normale helikopter niet toegankelijk zijn. airmule-israel-urban-aeronautics-militair-onbemand-luchtvaartuig-payload-500-kg-drone-2016airmule-israel-urban-aeronautics-militair-onbemand-luchtvaartuig-payload-500-kg-drone-2016

Nadelen

De AirMule kent toch een paar nadelen. Het onbemande luchtvaartuig heeft een actieradius van slechts 31 mijl (50km). Dit betekend dat de AirMule op een veilig plaats nabij de missie gedropt dient te worden alvorens hij zelf naar de locatie kan vliegen. Ook is het draagvermogen van 500 kilo een schijntje bij de bijna 6000 kilo die een huidige militaire transport luchtvaartuig kan dragen.

Testvlucht

Het onbemande luchtvaartuig is 6 meter lang en bijna 3,5 meter breed. De topsnelheid van de AirMule ligt op ongeveer 88km/h. In de onderstaande video is de eerste testvlucht van de AirMule te aanschouwen. De volgende test zal een vlucht buiten het gezichtsveld zijn in een bebost gebied. Dit zal nog in 2016 plaatsvinden.

0 Reacties

    Plaats een reactie