Met behulp van drones is het mogelijk om prachtige dynamische beelden te maken. Emirates en Boeing kwamen op het ludieke idee om verschillende vliegbestemmingen met behulp van drones in beeld te brengen. Het is uiteindelijk één van de grootste luchtfilmprojecten ooit geworden, genaamd 'View from Above'.

View from Above

Emirates en Boeing hebben samengewerkt aan één van de grootste projecten ooit op het gebied van 'aerial filming'. Onder de naam 'View from Above' hebben de luchtvaartmaatschappijen 18 bestemmingen op 5 verschillende continenten op een prachtige manier in beeld gebracht door middel van drones. Voorbeelden van bestemmingen die gefilmd zijn, zijn bijvoorbeeld Rio de Janeiro, Dubai en Vietnam. rio-de-janeiro-view-from-above-dronesrio-de-janeiro-view-from-above-drones

Boutros Boutros

“Ons doel is om altijd een connectie te maken met onze klanten over de hele wereld en we hopen dat mensen geïnspireerd raken door deze unieke filmpjes", aldus Boutros Boutros, de divisionele senior vicepresident van Emirates. Zonder de drones was het niet mogelijk geweest om dergelijke unieke filmpjes te creëren. Met de onbemande vliegjes was het namelijk mogelijk om op moeilijk bereikbare plekken te komen zoals in grotten of tussen bergspleten.

Website

Op de website waar het mogelijk is om de bestemmingen van 'View from Above' te bekijken, wordt de aardbol tentoongesteld die 360 graden gedraaid kan worden. Op deze aardbol kun je de verschillende bestemmingen die gefilmd zijn bekijken. view-from-above-emirates-boeing-drones-nieuwview-from-above-emirates-boeing-drones-nieuw

Nederland

Ook Nederland is één van de 18 bestemmingen die gefilmd is. In de video zijn onder andere de prachtige tulpenvelden van Nederland te zien, maar ook andere schitterende natuuromgevingen zijn gefilmd.

1 Reacties

  1. Emirates en Boeing maken prachtig luchtfilmproject | Aluvicro - Drone News

    […] By Drones.nl […]

Plaats een reactie