Een groep van zes Franse ex-militairen is op eigen houtje naar Irak afgereisd om daar te vechten tegen terreurorganisatie IS. Als hulpmiddel om het gebied te verkennen maken zij gebruik van de populaire DJI Phantom 3 Professional drone. Deze quadcopter is makkelijk te besturen en wordt door de militairen in de hard shell back pack vervoert.

Charlie Hebdo

De Franse ex-militairen zijn op eigen initiatief afreist naar aanleiding van de aanslag bij Charlie Hebdo. De mannen wilde graag iets doen voor hun land en beschikken over de kwaliteiten om de strijd aan te gaan. Ze werken samen met de Peshmerga die het terrein goed kennen.

DJI Phantom 3 Professional

De DJI Phantom 3 Professional is een ready to fly quadcopter die gemakkelijk te besturen is. Via de DJI Go app op een smartphone of tablet kan de piloot live mee kijken met de camera. De drone wordt door de Franse militairen gebruikt om het gebied te verkennen. franse-militairen-strijden-tegen-is-en-nemen-dji-phantom-3-drone-mee-vliegen-2015franse-militairen-strijden-tegen-is-en-nemen-dji-phantom-3-drone-mee-vliegen-2015

0 Reacties

    Plaats een reactie