Na een succesvolle eerste editie van 2014 kan er vanaf vandaag gestemd worden op de 6 video's die in de race zijn om Drone Video van het Jaar 2015 te worden. Breng je stem uit via award.drones.nl en maak kans op 1 van de 3 nano drones. Begin december maakt Drones.nl de grote winnaar bekend, die er naast eeuwige roem vandoor gaat met de felbegeerde Drone Video van het Jaar award. drone-video-van-het-jaar-award-2015-stemmen-6-videos-615.

Nominaties

Vanaf vandaag is het t/m 30 november 2015 mogelijk om je steun te betuigen aan 1 van de 6 genomineerden. Ralph Denessen en Rick Sleenhoff maken met hun video van de overblijfselen van het Land van Ooit kans op de eervolle titel, maar ook Zwier Spanjer die zijn drone redt van een plons in het water heeft kans om in de prijzen te vallen. De overige nominaties zijn voor Wiebe de Jager (Opnames Keukenhof), Rene van Manen (Aap slaat drone uit de lucht), Voormedia (Zwemparadijs Tropicana anno 2015) en Radio 538-DJ Coen Swijnenberg, die afgelopen jaar zijn wintersportvakantie in de Franse Alpen vanuit de lucht filmde.

Winnen

Niet alleen de winnaar van de Drone Video van het Jaar Award maakt kans op prijzen, maar ook jij kan iets winnen! Door vóór 1 december 2015 te stemmen op je favoriete drone video maak je automatisch kans op 1 van de 3 nano drones. Deze nano drones zijn geschikt voor jong en oud en kunnen tijdens de koude wintermaanden prima gebruikt worden om binnen te vliegen. De nano drones zijn erg behendig en voeren daarnaast nog acrobatische stunten uit. De nano drone heeft een vliegtijd van ongeveer 6 minuten.

Doe je mee? Breng vandaag nog je stem uit op award.drones.nl, steun je favoriete drone video van 2015 en maak kans op een vette prijs!

dronevideo_vanhetjaar_2015_615x400dronevideo_vanhetjaar_2015_615x400

0 Reacties

    Plaats een reactie