Het was alweer de 42e editie van de verkiezing; Speelgoed van het jaar 2015. Uit de verkiezing komt nogmaals naar voren dat drones erg populair zijn. In de leeftijdscategorie 12+ kwam de bekende Focus Drone als winnaar uit de bus.

Speelgoed van het jaar 2015

Drones zijn erg populair en dat bleek nogmaals uit de verkiezing Speelgoed van het jaar 2015. De verkiezing werd gehouden op basisschool Willibrordus te Bovenkarspel en de winnaars zijn vandaag bekendgemaakt door Keet!. In de verkiezing werden zes winnaars bekendgemaakt verdeeld over zes leeftijdscategorieën. focus-drone-populair-cadeau-feestdagenfocus-drone-populair-cadeau-feestdagen

Winnaars

Het zelf kunnen besturen van een apparaat blijkt erg interessant voor kinderen. De Meccanoid G15 KS, een robot die door een tablet bestuurd moet worden, werd namelijk als winnaar aangewezen in de leeftdijscategorie voor tien- en elfjarigen. In de categorie van 12+ won de Focus Drone. Het apparaatje kost nog geen 50 euro en beschikt over een HD-camera.

Populariteit

Dat een drone als winnaar uit de bus komt is niet verrassend. Drones zijn in de afgelopen tijd enorm in populariteit gestegen en dat blijkt wel uit de cijfers dat er inmiddels al zo'n 100.000 drones het Nederlandse luchtruim betreden. Met Sinterklaas en Kerstmis wordt nog een sterke stijging van de verkoop van drones verwacht waardoor er nog meer drones de lucht in zullen gaan. sinterklaas-drone-populair-cadeausinterklaas-drone-populair-cadeau

0 Reacties

    Plaats een reactie