Het Zwitserse technologiebedrijf Rinspeed heeft een prototype auto ontwikkeld die beschikt over een landingsplaats voor drones. De autonoom rijdende auto van de toekomst wordt in januari op de CES in Las Vegas gepresenteerd. Het voertuig heet Rinspeed Etos.

Pakketjes

Het landingsdek voor drones is speciaal ontwikkeld om in de toekomst je pakketjes via een drone te laten bezorgen bij je auto. Ideaal voor als je onderweg bent! Ook kan de bestuurder met zijn drone de rit filmen en dit delen met vrienden.

Autonoom

De Rinspeed Etos beschikt tevens over een opvouwbaar stuur dat in autonome modus opgevouwen wordt in het dashboard zodat je ontspannen een film kunt kijken of het nieuws kunt lezen. De zelfrijdende sportauto wordt elektrisch aangedreven. zelfrijdende-auto-drone-pakketjes-bezorgen-autonoom-concept-car-rinspeed-etos-opvouwbaar-stuur-ces-las-vegas-2016zelfrijdende-auto-drone-pakketjes-bezorgen-autonoom-concept-car-rinspeed-etos-opvouwbaar-stuur-ces-las-vegas-2016

Presentatie

Rinspeed presenteert de Etos concept auto op de elektronicabeurs CES in Las Vegas, die begin januari plaatsvindt. Het bedrijf wil met de concept auto hun visie geven op de mobiliteit van de toekomst en hoopt met hun creatieve ideeën automerken aan het denken te zetten.

1 Reacties

  1. Rinspeed Etos concept car met landingsdek voor drones - Aluvicro - Drone News

    […] Via_: Drone.nl […]

Plaats een reactie