Sinds vorige maand is via crowdfunding website Indiegogo.com de quadcopter vlieger te koop. Met de Fotokite Phi zijn flyaways verleden tijd doordat de drone met een touw verbonden is aan de piloot. Vandaag heeft Perspective Robotics AG, het bedrijf achter de Fotokite Phi, hun doel bereikt door de gewenste investering van 300.000 dollar binnen te slepen. Met nog 48 uur op de klok kunnen geïnteresseerde nu nog een exemplaar kopen. fotokite-phi-quadcopter-drone-succesvol-indiegogo-printscreen-reach-goal-september-2015.

Indiegogo

In februari 2014 begonnen de makers van de Fotokite Phi met de eerste onderzoeken om de drone te realiseren. Vanaf augustus startte de, inmiddels succesvolle, Indiegogo campagne. November en december staan in het teken van de ontwikkeling van de uiteindelijke versie waarna in februari 2016 de productie kan beginnen. In maart 2016 worden de eerste modellen verstuurd naar de klanten die via Indiegogo een exemplaar hebben besteld.

Fotokite Phi

De Fotokite Phi is een revolutionaire drone die met een touw aan een handgrip bestuurd wordt. Door handgebaren is het mogelijk om de Fotokite Phi richting te geven als een echte vlieger. De drone is uit te rusten met een GoPro Hero 3, 3+ en 4 om de perfecte dronie te maken. De Fotokite Phi is volledig opvouwbaar en is makkelijk mee te nemen in een handige koker. fotokite-phi-succesvol-drone-quadcopter-indiegogo-reach-goal-koker-september-2015fotokite-phi-succesvol-drone-quadcopter-indiegogo-reach-goal-koker-september-2015

Professioneel

Naast een consumentenversie werkt Perspective Robotics AG ook aan een drone voor de professionele markt. In deze pro-versie zijn er kabels verwerkt in de draad van de Fotokite Phi waardoor deze nooit zonder stroom raakt. Het HD beeld van de camera wordt via dezelfde kabel verstuurd naar het grondstation waardoor de beelden zonder haperingen direct gedeeld kunnen worden met live uitzendingen.

Kopen?

Ondanks dat het doel inmiddels bereikt is, heb je nog twee dagen om een exemplaar van de Fotokite Phi te reserveren. Dit kun je doen via de crowdfunding website Indiegogo.com. Je hebt al een exemplaar voor 299 dollar. Wanneer de Fotokite Phi in de winkels komt te liggen gaat deze 500 dollar kosten. fotokite-phi-drone-touwtje-quadcopter-in-actie-gopro-hero-drone-aan-de-lijnfotokite-phi-drone-touwtje-quadcopter-in-actie-gopro-hero-drone-aan-de-lijn

0 Reacties

    Plaats een reactie