"Prepare for the Drone Apocalyse".

Met die slogan waarschuwt Snake River Shooting Products uit Idaho (Verenigde Staten) voor de snelle groei in populariteit van drones. Het bedrijf speelt in op de angst voor mensen die de privacy schenden met behulp van drones. En wat doe je als Amerikaan om deze dreiging de kop in te drukken? Uiteraard, je knalt ze uit de lucht. Prepare for the Drone ApocalysePrepare for the Drone Apocalyse Omdat een gewone kogel natuurlijk niet genoeg is om een drone neer te halen, komt Snake River Shooting Products met speciale Drone Munition. Volgens het bedrijf zijn deze kogels specifiek ontwikkeld om drones uit te schakelen. Uiteraard is de munitie alleen bedoelt voor situaties waarin drones worden misbruikt en je jezelf moet verdedigen. Het onbestraft neerschieten van een drone is gelukkig niet mogelijk.

1 Reacties

  1. Mart Jans

    Goede zaak dat Drones.nl ook dit soort berichten plaatst! Ben liever wel dan niet op de hoogte van het bestaan van deze kogels

Plaats een reactie