De Nederlandse zwemploeg heeft bij een trainingskamp in Thailand gebruik gemaakt van een drone. Met het onbemande vliegtuigje worden de zwemmers van bovenaf geanalyseerd door het InnosportLab De Tongelreep, dat zich inzet om innovatieve trainingsfaciliteiten te ontwikkelen.

Analyse

"De zwemploeg wordt van alle kanten geobserveerd en geanalyseerd. Drones doen hun intrede", liet technisch directeur Joop Alberda donderdag via Twitter weten.

Gadget

Ook Sebastiaan Verschuren liet zich op Twitter uit over de drone: "Vandaag de drone weer in actie gezien in Thailand. Daar zou ik wel eens mee willen spelen zeg!"zwemploeg-training-drones-thailand-nederlandzwemploeg-training-drones-thailand-nederland

WK

De nationale zwemselectie heeft er bijna een trainingskamp van drie weken opzitten in Thailand. De selectie bereidt zich voor op de wereldkampioenschappen later dit jaar in Rusland. Zaterdag keren de zwemmers en de staf terug naar Nederland.

0 Reacties

    Plaats een reactie