Flyguy Promotions, een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in vliegende reclame objecten, publiceerde onlangs een video waarin zij een kerstboom door de lucht laat vliegen. .

Flyguy Promotions

Het bedrijf uit San Diego in de Amerikaanse staat Californië creëert levensgrote vliegende objecten die op een zeer opvallende en ongebruikelijke manier een boodschap over kunnen brengen. Deze nieuwe vorm van adverteren zorgt voor bedrijven voor een onvergetelijke manier van reclame maken. Afhankelijk van de vorm van het object kan het bedrijf vliegende representaties van schuimrubber maken tot wel 8 meter lang. flyguy-promotions-founder-teamflyguy-promotions-founder-team

Vliegende energiedrankje

Dit jaar introduceerde Flyguy Promotions het vliegende energiedrankje. Het bedrijf kan cilindervormige objecten tot wel 2,5 meter lang laten vliegen. In onderstaande video zie je hoe het bedrijf uit San Diego een levensgroot blik van het energiedrankje Monster laat vliegen. Het totale gewicht van het vliegende energiedrankje bedraagt minder dan 2 kilogram.

Vliegende doos

Flyguy Promotions introduceerde dit jaar ook de vliegende doos. Het bedrijf uit Californië kan doosvormige objecten tot wel 2,5 meter hoog laten vliegen.

Vliegende reclamebord

Ook vliegende reclameborden zijn geen probleem voor Flyguy Promotions. Zo kunnen bedrijven en organisaties hun reclame-uiting presenteren op twee rechthoekige billboards die het aandacht van het publiek kunnen trekken door te zweven op meters hoogte.

3D objecten

FluGuy Promotions kan ook 3 dimensionale figuren verplaatsen door het luchtruim. In onderstaande video zie je hoe het bedrijf een levensgrote Superman en Ironman laat viegen.

2D / 3D objecten

Ook kan het bedrijf een 3D object reconstrueren op basis van een 2 dimensionale constructie. Verschillende platte vlakken worden zo gepresenteerd dat de illusie wordt gewekt dat het een 3D object betreft.

Uitsnede

Platte representaties in diverse vormen behoren ook tot de mogelijkheden van Flyguy Promotions. In onderstaande video zie je een voorbeeld van een vliegende kerstman.

Jimmy Kimmel Live

Flyguy Promotions werd ook ingeschakeld door de populaire talkshow Jimmy Kimmel Live. In één van de uitzendingen liet het bedrijf uit San Diego een levensgrote versie van Jimmy's sidekick Guillermo vliegen.

0 Reacties

    Plaats een reactie