Den Haag is volgend jaar gastheer van de eerste editie van de Europese vakbeurs ‘The Unmanned Systems Expo’ (TUSExpo). Dit evenement wordt gehouden van 4 tot en met 6 februari 2015 in het World Forum. TUSExpo is gericht op de gehele en snelgroeiende markt van onbemande systemen zoals drones en zal de commerciële en civiele toepassingen tonen op het gebied van onder meer veiligheid, landbouw, industrie, wetenschap, entertainment en natuurbescherming. tusexpo-exhibition-drones.

Alles over onbemande systemen

TUSExpo zal naar verwachting 3.500 internationale bezoekers trekken en bestaat uit een conferentie en een vakbeurs. Tijdens de conferentie belichten vooraanstaande sprekers namens bedrijfsleven, wetenschap en overheid de laatste technologische vindingen, de toepassingen daarvan en de nationale en internationale regelgeving. Op de expositie kunnen bezoekers zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van onbemande systemen.

Den Haag

Wethouder Henk Kool (Economie), Gemeente Den Haag: "Het is fantastisch dat na de Nuclear Security Summit en het congres van veiligheidsorganisatie ASIS ook TUSExpo voor onze stad kiest. Den Haag en het veiligheidscluster The Hague Security Delta (HSD) worden internationaal erkend als dé plek waar je moet zijn als het gaat om veiligheid."

Toegangskaarten

TUSExpo 2015 vindt plaats van 4 tot en met 6 februari 2015 in het World Forum in Den Haag. Tot en met 28 januari 2015 kun je je gratis inschrijven voor TUSExpo 2015. world-forum-den-haagworld-forum-den-haag Website TUSExpo: www.tusexpo.com

3 Reacties

  1. A-Dorst

    Interessant. Genoteerd in mijn agenda!

  2. Twan

    Ik ben er sowieso bij!

  3. Harry Zwiers

    Graag herinneren.

Plaats een reactie