T-Mobile gaat haar zendmasten in Nederland controleren met behulp van Aerialtronics drones. De telecomprovider maakte dit vandaag bekend tijdens een persconferentie op het hoofdkantoor van T-Mobile in Den Haag. Het bedrijf Aerialtronics uit Den Haag zal de drones verzorgen voor dit experiment.

Eerste test

Op woensdag 17 september 2014 zal T-Mobile voor de eerste keer drones gebruiken voor inspectie van antennes. In samenwerking met Aerialtronics zal een Altura Zenith-drone worden ingezet om de antennes van het Galgenwaard stadion in Utrecht te inspecteren.

Aerialtronics

Aerialtronics is een bekende fabrikant van drones van Nederlandse bodem. Het bedrijf uit Den Haag verwierf internationale bekendheid vanwege haar serie met Altura-drones. Vorige week maakte Aerialtronics nog bekend te werken aan een intelligent ontwijksysteem voor drones. t-mobile-winkel-telecomt-mobile-winkel-telecom

0 Reacties

    Plaats een reactie