Vandaag de dag zijn drones onmisbaar op het gebied van spionage. Drones kunnen als twee extra paar ogen in de lucht dienen en vijanden onopvallend achtervolgen. Om deze reden laat regisseur Roger Donaldson drones een grote rol spelen in zijn nieuwe spionagefilm ‘The November Man’ met voormalig 007-agent Pierce Brosnan in de hoofdrol.

Ex-CIA agent

Voormalig CIA-agent Peter Devereaux, gespeeld door Pierce Brosnan, wordt ingehuurd om het op te nemen tegen zijn voormalig pupil in deze spannende thriller. In de jacht op Deveraux’s vijand spelen drones een grote rol. Zijn team houdt de ex CIA-agent namelijk met behulp van drones goed in de gaten en maakt gebruik van de nieuwste spionagetechnieken om hem het zo makkelijk mogelijk te maken. De innovatieve quadcopter is altijd in de buurt, waar Deveraux ook gaat. De opmerkelijk rol van drones in ‘The November Man’ is goed te zien in onderstaande video van Mashable.com:

Nieuwste opnametechnieken

Naast het feit dat drones gedurende de film geregeld in beeld zijn heeft regisseur Roger Donaldson ook gebruik gemaakt van drones om zijn film naar een hoger niveau te tillen. Toen drone-piloot Justin Chapman en luchtfotograaf Chad King na 2 weken klaar waren met de opnames van de drones in de film zelf, vroeg Donaldson hen te blijven om te assisteren met filmen. Met behulp van drones konden er namelijk unieke luchtopnames worden gemaakt op plekken waar een helikopter normaal gesproken niet kan komen. Deze beelden geven een indrukwekkende nieuwe dimensie aan ‘The November Man’ die in Nederland op 11 september in première gaat.

0 Reacties

    Plaats een reactie