Selfie? Dat is zo 2013! Vanaf nu draait het alleen nog maar om drone foto's! Hier vind je de 10 beste drone foto's van dit moment - in willekeurige volgorde - op een rijtje. 01-kite-surfer-in-fiji.

Kitesurfer in Fiji

Luchtfotograaf Stu Gibson registreert een kitesurfer op de bekende surfspot 'Cloudbreak' in Fiji. Deze sensationele sport ziet er van boven nog beter uit. 02-algodones-sand-dunes02-algodones-sand-dunes

Algodones Sand Dunes

De Algodones Dunes is een uitgestrekt duingebied in het zuid-oosten van de Amerikaanse staat Californië, dichtbij de grens met Arizona en Mexico. Het immense zandgebied van ongeveer 70 kilometer lang en 10 kilometer breed vormt samen met de namiddag zon een uitstekende combinatie voor deze schitterende luchtfoto. 03-paddleboarding-drones03-paddleboarding-drones

Paddleboarding

Het Meer van Genève ziet er van boven nog beter uit. Deze foto, gemaakt met een drone, laat een vrouwelijke paddleboarder zien op het Meer van Genève. Het Meer van Genève is een bekend meer op de grens tussen Zwitserland en Frankrijk. 04-eagle-eye-vogel-drone04-eagle-eye-vogel-drone

Eagle Eye

Bekijk de wereld door de ogen van een vogel of zelfs nóg hoger. Kijk hoe een drone dit prachtige beeld van de uitgespreide vleugels van deze roofvogel op grote hoogte vastgelegd. 05-kayak-drone05-kayak-drone

Kayak

Een drone registreerde dit prachtige beeld van een kajakker in het wilde water van rivier de Reuss in Zwitserland. 06-bergbeklimmen-pakistan-drone06-bergbeklimmen-pakistan-drone

Bergbeklimmen in Pakistan

Een drone legt vast hoe David Lama de Trango Tower in Pakistan beklimd. In tegenstelling tot de drone wordt David niet aangedreven door een accu! 07-kitesurfen-drone07-kitesurfen-drone

Kitesurfen

Een drone maakte deze schitterende foto tijdens het International Kite Surf Festival in Rodrigues. Rodrigues is een eiland in het midden van de Indische oceaan en behoort bij Mauritius. Het eiland werd in 1528 ontdekt door de Portugees Diogo Rodrigues aan wie het eiland haar naam dankt. Het eiland is zeer in trek bij surfers vanwege haar aantrekkelijke golven. 08-high-lining-drone08-high-lining-drone

Highlining

Kijk hoe een drone deze koorddanspoging van James Clulow registreerde. De thrillseeker uit Nieuw-Zeeland steekt een 40 meter lange gespannen lijn over in Mauvoisin in Zwitserland. 09-wild-water-drone09-wild-water-drone

Wildwater

Een drone maakte deze foto van een surfer omgeven door het wilde water in de buurt van Swami's Beach in Encinitas, Californië. 10-downhill-drone10-downhill-drone

Downhill

Een drone registreerde de trainingsessie van professioneel triatleet Jordan Rapp op de Grimes Canyon in Thousand Oaks, Californië. De gebruikte drone kon de snelheidsduivel in de afdaling naar beneden helaas niet bijhouden, maar legde wel dit schitterende beeld vast.

1 Reacties

  1. Thomas

    Meesterlijk!

Plaats een reactie