De Amerikaanse roddelpers is meedogenloos als het om de privacy van beroemdheden gaat en alles wordt uit de kast gehaald om het ultieme shot vast te leggen.

Ook naarmate dat de technologie steeds meer en meer ontwikkelt wordt het voor de roddelpers steeds makkelijker om beroemdheden in het vizier te krijgen. Vandaag blijkt dat de paparazzi in Los Angeles ook drones inzet om beroemdheden te filmen in de vertrouwdheid van hun eigen terrein. Miley Cyrus, bekende Amerikaanse actrice en zangeres, werd vandaag opgeschrikt door een drone die boven haar huis vloog om doelbewust opnames van de superster in haar huis in LA te maken. Miley twijfelde geen moment en maakte zelf een opname van het onbemande paparazzi vliegtuig die boven haar terrein zweefde. Miley plaatste de opname op Instagram om haar ongenoegen te uiten over deze nieuwe werkwijze van paparazzi in LA vandaag de dag. Miley Cyrus Drones video @ InstagramMiley Cyrus Drones video @ Instagram

0 Reacties

    Plaats een reactie