Een drone uitgerust met een video-camera en 2 mobiele telefoons is onderschept door de bewakers van de Khao Bin gevangenis.

De Khao Bin gevangenis staat ook wel bekend als de best beveiligde gevangenis van Thailand. Danai Supsin, director van de Prisoner Counsel and Development Division, meldde dat de medewerkers eerder een tip ontvingen dat iemand van plan was om verboden waar de gevangenis binnen te smokkelen. De extra alerte medewerkers ontdekte de drone tijdens hun surveillance ronde op de binnenplaats van de gevangenis. drones-smokkelwaar-gevangenis-telefoon-thailanddrones-smokkelwaar-gevangenis-telefoon-thailand De quadcopter, drone met 4 helikopterarmen, was uitgerust met een camera, twee Nokia mobiele telefoons, vier sim-kaarten, twee Bluetooth apparaten en een setje earphones. Deze verboden items waren met plakband op het onbemande vliegtuig geplakt. "Als de items in handen van de gevangen waren gekomen, gaan deze voor enkele miljoenen Baht van de hand", voegt Danai toe. De piloot van de drone is gevlucht nadat hij het onbemande vliegtuig op de binnenplaats heeft laten landen. De politie zal lokale verkopers van drones contacten om zo de dader op het spoor te komen. drones-smokkel-gevangenis-telefoon-thailanddrones-smokkel-gevangenis-telefoon-thailand

0 Reacties

    Plaats een reactie