Met Google Maps kon je de wereld al vanuit je luie stoel bekijken, maar de website Travel By Drone gaat een stap verder.

Jan Hiersemenzel, een absolute fanaat van drones, verzamelde ontelbare beelden gemaakt door onbemande toestellen. Hij maakte er een interactieve kaart van. De Zwitser haalde het beeldmateriaal van reisorganisaties en amateurs. Hij nam alleen opnames mee die met drones zijn gemaakt. Intussen heeft hij talloze plaatsen ter wereld in kaart gebracht. In Nederland zijn de Erasmusbrug, de bloemenvelden en de steden Rotterdam en Amsterdam voorbeelden van plaatsen die te zien zijn op Travel By Drone. Mooier zijn de beelden van het paradijselijke Hawaï en het bruisende Las Vegas. TravelByDrone.com: Drones Video WebsiteTravelByDrone.com: Drones Video Website

0 Reacties

    Plaats een reactie