Home / Forum / Café / Wanhopig, heeft iemand een parameterfile voor de 3DRobotics IRIS+ ivm Telemetry?
powerpainter
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 Nov 2016, 06:13

Wanhopig, heeft iemand een parameterfile voor de 3DRobotics IRIS+ ivm Telemetry?

23 Nov 2016, 06:28

Beste Forumleden, ik begin een beetje wanhopig te worden, zoek me wezenloos naar iemand die me kan helpen mijn nieuw aangeschafte 3DRobotics IRIS+ vliegklaar te krijgen.. Kocht het apparaat alweer twee weken geleden bij TOEMEN.NL maar nog steeds geen moment kunnen vliegen..

Ik deed de software upgrade en verloor telemetry connectie na deze upgrade, en krijg het niet gefixed op Linux... Het benodigde grondstation Mission Planner will niet draaien op Linux, werkt alleen op Windows.. Belachelijk, zou ik moeten overstappen naar Windows omdat ik mijn drone wil kunnen vliegen?

Ik gebruik APM-Planner maar dat verschilt maar op een punt met Mission Planner: het heeft bij Configuratie> Full Parameterslist geen dropdown menuutje waar je de IRIS+ parameters kunt selekteren zodat je de Pixhawk FC kunt vertellen dat je een IRIS+ configureren wilt... Pixhawk herkent de drone dus niet en wat ik ook probeer, de IRIS+ will niet armen dus stijgt van ze lang zal ze leven niet op...

Moet ik nu echt boos gaan worden op TOEMEN?

Kan iemand mij hier verder helpen?

Vriendelijke groeten en alvast bedankt!

julesskyhigh
Berichten: 9
Lid geworden op: 07 Okt 2016, 18:47

Re: Wanhopig, heeft iemand een parameterfile voor de 3DRobotics IRIS+ ivm Telemetry?

03 Dec 2016, 03:24

Heb je simpelweg al contact gezocht met 3DR? Omschrijf het probleem zo goed mogelijk in Engels en stuur je vraag naar 3DR. Zij kunnen je als geen ander adviseren.

https://3dr.com/enterprise/contact/

Terug naar “Café”

[message]

Close