Home / Forum / FPV Talk / beginner Race Drone
rubberkemperman
Berichten: 2
Lid geworden op: 08 Mei 2016, 12:06

beginner Race Drone

08 Mei 2016, 12:56

Hallo mijn naam is Ruben

ik heb ongeveer 1,5 maand geleden een goedkope drone (WLtoys v686k) gekocht om te ervaren of vliegen iets voor mij is. Dat is intussen gebleken. In deze tijd heb ik mijn drone aardig onder controle gekregen, maar ik vind het lastig inschatten of ik intussen al goed genoeg ben voor een race drone. Deze kosten nogal wat. Ik wil ook graag leren vliegen met een Goggle.
ik ben de Walkera F210 FPV Racer tegen gekomen en deze lijkt mij dus wel wat of de Walkera Furious 320 racedrone.
Is het slim om deze nu al aan te schaffen of zit er nog een gangbaarder modelletje tussen? En ik heb nog 0 verstand van zelfbouw. Moet ik mij hier al mee bezig houden?

Hoe kan ik indiceren of mijn skills voldoende zijn. Uberhoubt tips zijn welkom en als een mentor zich aanbied, helemaal mooi. Ik woon in Helmond. Zijn er meet points in de buurt of een drone club, etc.

thanks

raymonkroeze
Berichten: 3
Lid geworden op: 25 Jul 2016, 19:04

Re: beginner Race Drone

11 Aug 2016, 15:21

Hallo,
De walkera quadcopters zijn waardeloos. Hier zou ik geen geld aan uitgeven. Het fpv vliegen met een racedrone is vrijwel gelijk aan spelen met een computerspel.
Als je een kant en klaar racequad wilt hebben zijn er maar 2 opties: de immersionrc vortex of de tbs vendetta. Elk ander rtf model is dikke troep.
Wat het is met deze hobby, goedkoop is duurkoop. Je kunt beter gelijk iets goeds kopen dan goedkope chinese troep. Ik weet dat ze bij de mediamarkt ook "racedrones" verkopen, maar je betaald onwijs veel voor zeer slechte kwaliteit.
Als je echt wilt weten of het wat voor je is zou ik eerst goed gaan inlezen op de forums.

gerrit040
Berichten: 6
Lid geworden op: 25 Aug 2016, 23:58

Re: beginner Race Drone

26 Aug 2016, 00:11

raymonkroeze schreef:immersionrc vortex of de tbs vendetta


Helemaal mee eens. Deze twee quads zijn misschien wel prijzig, maar dan heb je wel iets goeds te pakken. Walkera drones zijn voor professionals misschien niet interessant, maar voor beginners die niet willen sleutelen maar een kant-en-klaar pakket willen aanschaffen tegen een scherpe prijs. Keuze voor je gear ligt meer aan je budget, wensen en doelstellingen.

Terug naar “FPV Talk”

[message]

Close