8.0
BedrijfsnaamVereniging Nederlandse Verkeersvliegers
PlaatsBadhoevedorp
Land
Telefoon+31 (0)20 449 85 85
Websitehttps://www.vnv.nl
CategorieLuchtvaart
Beoordeling8.0

De Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) is een vakbond die staat voor bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden voor verkeersvliegers. De vakbond werd in 1929 opgericht omdat de werkomstandigheden vaak ermarmelijk waren. De risico's van het vliegen waren in het jaar van oprichting aanzienlijk groter dan nu. Vliegers van toen verenigden en maakten zich sterk om hun gezinnen goed verzorgd achter te laten.

Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers

De VNV heeft in de ruim 85 jaar van haar bestaan een groot aandeel gehad in de belangenbehartiging en professionalisering van de beroepsgroep. Nog altijd staan zij voor vliegveiligheid, arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden namens professionals. De VNV kent dan ook vier praktische doelstellingen.

  • Bevorderen van veiligheid in de luchtvaart
  • Creëren van goede arbeidsvoorwaarden
  • Verhogen van professionaliteit van verkeersvliegers
  • Individuele belangenbehartiging

Drones

Drones worden een steeds vaster onderdeel van het luchtruim en worden voor vele professionele doeleinden gebruikt. Reden genoeg voor de VNV om zich ook hart te maken voor een veilige integratie van drones in het luchtruim.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close