8.0
BedrijfsnaamTU Delft
PlaatsDelft
Land
Telefoon+31 (0)15 278 456 8
Websitehttp://www.tudelft.nl
CategorieEducatie
Wetenschap
Beoordeling8.0
Volg ons

Studenten aan de Technische Universiteit Delft zien drones echt als apparaten van de toekomst. Daarom werken zij vrijwel dagelijks met de onbemande luchtvaartuigen en proberen zij het maximale eruit te halen.

TU Delft

Over de jaren heen is de TU Delft regelmatig in het nieuws geweest als het gaat over onbemande luchtvaartuigen. Zo kreeg TU Delft-student Alec Momont wereldwijd de aandacht door zijn protoype van de Ambulance drone.

Ambulance drone

In oktober 2014 presenteerde Alec Momont zijn prototype van de ambulance drone. Hij ontwikkelde deze drone voor zijn afstudeeropdracht van de faculteit Industrieel Ontwerpen. De ambulance drone die hij ontwikkelde is in staat om een defibrillator af te leveren op een locatie waar deze nodig is. Hierdoor zou de overlevingskans na een hartstilstand aanzienlijk worden vergroot: van 8% naar maar liefst 80%.

Symposium

Ook was de TU Delft gastheer van een mini Symposium over drones. Deze werd door de TU Delft in samenwerking met D66-Europarlementariër Matthijs van Miltenburg georganiseerd. Tijdens het symposium werd er onder andere gesproken door van Miltenburg en Peter van Blyenburgh (UVS International).

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close