8.0
BedrijfsnaamSkillshot
PlaatsAmsterdam
Land
Telefoon0643218554
Websitehttps://www.skillshot.nl
CategorieLuchtfotografie
Beoordeling8.0
Volg ons

Luchtfotografie bestaat al sinds lange tijd. Door komst van drones is dit echter betaalbaar geworden en er wordt daarom ook steeds meer gebruik van gemaakt. Skillshot is gespecialiseerd in het maken van luchtopnames met drones.

Skillshot

Skillshot is een professioneel luchtfotografie bedrijf dat alle vergunningen heeft om commercieel te mogen vliegen met drones. Dit doen zij dan ook met verschillende drones. In het drone-park staan onder andere de DJI Phantom 4 en de DJI Inspire 1 Pro.

Drones

Naast het maken van standaard foto's of video's werkt Skillshot ook graag aan projecten op maat. Zij gaan met de klant om tafel en luisteren naar de wensen. Hierop passen zij het aanbod op maat aan doordat zij ook custom drones kunnen bouwen.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close