6.0
BedrijfsnaamRChelicoptershop.nl
PlaatsVlaardingen
Land
Telefoon+31 (0)85 40 10 593
Websitehttp://www.rchelicoptershop.nl
CategorieDroneshops
Beoordeling6.0
Volg ons

RChelicoptershop.nl is een online webshop gespecialiseerd in de verkoop van op afstand bestuurbare helikopters en cameradrones. In het assortiment vind je producten van bekende merken als DJI, Hubsan, Syma, WLToys, MJX en Blade.

Ready To Fly

Alle modellen in de webwinkel van RChelicoptershop.nl zijn Ready To Fly (RTF). Dit betekent dat je naast batterijen voor de controller, niets extra nodig hebt om direct te kunnen vliegen.

Onderdelen

Ook voor onderdelen van alle modellen ben bij RChelicoptershop.nl aan het juiste adres. Alle onderdelen zijn goed verkrijgbaar voor elk model.

Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen bij RChelicoptershop.nl in Vlaardingen. Tijdens het afrekenen kun je kiezen voor de optie "Afhalen in Vlaardingen". Wil je nog even wachten met de betalen? Dan kan dat, je kan als betaalmethode dan kiezen voor "Pinnen". Per mail ontvang je alle informatie die je nodig hebt voor het afhalen van je bestelling.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close