8.0
BedrijfsnaamPGYTECH
PlaatsDianshanhu
Land
Telefoon+86 512 57492287
Websitehttps://www.pgy-tech.com/
CategorieFabrikanten
Beoordeling8.0
Volg ons

PGYTECH

PGYTECH is opgericht in 2010 en opereert vanuit Dianshanhu, China. In eerste instantie richtte het bedrijf zicht voornamelijk op fotografie. Later is de focus echter verplaatst naar het ontwikkelen en fabriceren van kwalitatieve en nuttige accessoires voor drones.

Gebruiksvriendelijk

Alle PGYTECH producten worden in-house ontwikkeld én getest door een team van techneuten. Hierbij staat gebruiksvriendelijkheid bovenaan de prioriteitenlijst. De accessoires zijn gemaakt vanuit de visie om het vliegen met drones nog leuker en gemakkelijker te maken.

Producten

PGYTECH is hét nummer één merk voor asseccoires voor DJI Drones. Zij maken onder andere:

  • Draagkoffers en tassen voor het opbergen en vervoeren van drones
  • Camerafilters voor het verbeteren van luchtopnames
  • Kleurrijke skins
  • Handige mounts voor je drone

Mounts

De professionals van PGYTECH hebben verschillende extra items ontwikkeld waarmee een drone nog makkelijker wordt om te gebruiken. Propellerbeschermers, beschermers voor de sticks van een remote controller en verlengde pootjes zodat een drone ook vanuit hoog gras op kan stijgen: het is allemaal verkrijgbaar.

1535987693-pgytech-airdropsysteem-dji-phantom-4-dropmechanisme-2018-1.jpg

Airdrop

In 2018 lanceerde PGYTECH het Airdropsysteem. Met dit mechanisme is het mogelijk om een drone van een extra lading te voorzien die vervolgens op locatie gedropt kan worden. Het PGYTECH Airdropsysteem is geschikt voor alle DJI Phantom 4 modellen.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close