8.0
BedrijfsnaamNASA
PlaatsWashington DC
Land
Websitehttp://www.nasa.gov
CategorieLuchtvaart
Beoordeling8.0
Volg ons

De National Aeronautics and Space Administration, afgekort NASA, werd in 1958 opgericht door toenmalig President Dwight D. Eisenhower. Er werden bij de oprichting onderzoeksinstituten toegevoegd aan NASA waaronder het Lanley Aeronautical Laboratory, het Ames Aeronautical Laboratory, het Lewis Flight Propulsion Laboratory en twee testfaciliteiten.

NASA

Het Mercury-programma was het eerste grote project van NASA waarbij zij het doel hadden om de eerste Amerikanen in de ruimte te brengen en te bewijzen dat de VS technologisch suprieur was. Deze plannen werden echter verstoord doordat de Russen hen voor waren toen zij in 1961 Joeri Gagarin als eerste mens in een baan rond de aarde lanceerden.

Drones

Naast het ruimtereizen draagt NASA al enige tijd bij aan de ontwikkelingen rondom drones. Zo werkt NASA aan een luchtverkeerssysteem voor drones en willen zij gaan experimenteren met vliegende drones op Mars. NASA werkt tevens samen met Google en laat de internetgigant drones testen op hun terrein.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close