8.0
BedrijfsnaamModelvliegclub Delta
Plaats's-Heer Arendskerke
Land
Websitehttps://www.modelvliegclubdelta.nl
CategorieModelsport
Beoordeling8.0
Volg ons

Modelvliegsport liefhebbers in Zeeland kunnen voor het uitoefenen van hun hobby terecht bij Modelvliegclub Delta. Op het vliegveld aan de Ankerveersedijk in 's-Heer Arendskerke is er regelmatig wat te doen.

Modelvliegclub Delta

Bij Modelvliegclub Delta is er voor ieder wat wils. Zo biedt de club ruimte voor helikopter vliegers, zwevers, vliegtuigen, drones en nog veel meer. Op het veld van de modelvliegclub is regelmatig iets te doen. Wil je dus modelvliegen in Zeeland, ga dan zeker eens langs bij Modelvliegclub Delta.

KNVvL

Modelvliegclub Delta is ingeschreven als modelvliegvereniging bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL). De afdeling modelvliegsport van de KNVvL behartigt de belangen van de aangesloten leden. Dit betekent dat je als modelvieger verzekerd bent van een veilige vliegomgeving.

300 meter

Op vliegvelden van de bij de KNVvL aangesloten clubs, is het toegestaan om tot een hoogte van 300 meter te vliegen. Op andere vliegvelden is het slechts toegestaan om tot een hoogte van 120 meter hoogte te vliegen.

NK Drone Race

In 2017 was Modelvliegclub Delta Zeeland gastheer van het Nederlands Kampioenschap Drone Race. Het vliegveld in 's-Heer Arendskerke werd voor de eerste ranking en de finale omgetoverd tot een spectaculair droneracing parcours.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close