7.0
BedrijfsnaamImmersionRC
PlaatsShenzhen
Land
Websitehttp://www.immersionrc.com
CategorieSport
Fabrikanten
Beoordeling7.0
Volg ons

Oprichting

ImmersionRC is op 1 januari 2010 opgericht door Anthony Cake en Sander Sassen. De inspiratie voor het bedrijf kwam voort uit het boek Danny Dunn, Invisible Boy. In dit boek uit 1974 vloog hoofdpersonage Danny de ISIT (the Invisibillity Simulator with Intromittent Transmission). Het was de eerste kennismaking met FPV voor één van de oprichters van ImmersionRC.

Vliegen

Vanaf de geboorte droomt iedereen ervan om te vliegen. ImmersionRC heeft talloze mensen geholpen om deze droom waar te maken door hen de vrijheid van het vliegen te laten ervaren.

ImmersionRC

ImmersionRC is gespecialiseerd in het fabriceren van FPV race-drones en toebehoren. De drones van ImmersionRC worden ready-to-fly geleverd en zijn dus de ideale race drone voor de echte sensatie zoekers. De drones van ImmersionRC worden gekenmerkt als robuuste snelheidsduivels.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close