8.0
BedrijfsnaamEuro Drone Inspections BV
PlaatsStein
Land
Telefoon+31 6 24920842
Websitewww.euro-drone-inspections.eu
CategorieInspectie
Beoordeling8.0
Volg ons

Euro Drone Inspections is gespecialiseerd in het uitvoeren van inspecties met gebruik van drones. Hiervoor maken zij gebruik van professionele luchtvaartuigen die worden bestuurd door gecertificeerde piloten.

Inspectie

Tot voor kort was het uitvoeren van inspecties op grote hoogte alleen mogelijk met behulp van steigers, rope-access of hoogwerkers. Die tijd zijn we inmiddels voorbij en nu worden er voor deze inspecties gebruik gemaakt van drones. Drones kunnen inspectie werkzaamheden veiliger en sneller uitvoeren waardoor kosten bespaart worden.

Drones

Euro Drone Inspections vliegt met verschillende drones die allen zijn gecertificeerd en bestemd voor opnames tot grote hoogten binnen de kaders van de lokale luchtverkeersregels. Drones zijn zeer betrouwbaar en veilig. De drones zijn voorzien van elektromotoren en daardoor milieuvriendelijk.

Piloten

De Piloten van Euro Drone Inspections zijn gecertificeerd volgens de hoogste standaard en werken volgens gecertificeerde procedures.

Toepassingen

Enkele voorbeelden van toepassingen zijn:

  • Inspectie van fabrieksinstallaties zoals tanks, schoorstenen, reactoren, leidingbanen en constructies.
  • Inspectie van windmolens en hoogspanningsmasten.
  • Inspectie van bouwkundig e constructies zoals gevels, daken en kerktorens.
  • Luchtfotografie van bijvoorbeeld gebouwen, percelen en bedrijven.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close