7.0
BedrijfsnaamDutch Drone Company
PlaatsRotterdam
Land
Telefoon+31 (0)10 30 72 850
Websitehttp://www.dutchdronecompany.com
CategorieInspectie
Luchtfotografie
Beoordeling7.0
Volg ons

Dutch Drone Company is 100% gecertificeerd om te vliegen met drones. Dutch Drone Company was het eerste bedrijf dat de technische en organisatorische keuring van het NLR is gepasseerd. Dutch Drone Company draagt er zorg voor dat deze certificaten up-to-date blijven om te kunnen garanderen dat het bedrijf legaal, veilig en met respect voor privacy-wetten en -regels werkt. Het team bestaat uit gecertificeerde commerciële luchtvaartmaatschappijpiloten. Dit betekent dat de piloten alles weten over de luchtvaart en alle veiligheidsvoorschriften kennen.

Inspecties

Dutch Drone Company is opgericht met als doel het bedrijfsleven te voorzien van oplossingen voor snellere en veiligere inspecties, de inzet van drones is een voorbeeld van deze oplossingen. Om onze klanten de hoogste kwaliteit van de dienstverlening te bieden is Dutch Drone Company een samenwerkingsverband aangegaan met een aantal specialisten om het gebruik van drones te verbeteren. Dankzij deze samenwerking kan Dutch Drone Company de nieuwste technieken op het gebied van camera (IR / warmte), data-analyse en livestreams bieden.


Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close