8.0
BedrijfsnaamDroneopleidingen.nl
PlaatsWassenaar
Land
Websitehttps://droneopleidingen.nl
CategorieEducatie
Beoordeling8.0

Wil jij je drone professioneel inzetten? Dan heb je hiervoor een ROC-light of een complete ROC opleiding voor nodig. Drone Opleidingen helpt je op weg om aan de slag te gan als gecertificeerde commerciële dronepiloot.

ROC-Light

Om met drones tot 4 kilogram te mogen vliegen heb je een ROC-Light nodig. Met deze vergunning op zak mag je drones tot 4 kilogram professioneel inzetten. Daarmee mag je tot maximaal 100 meter ver en 50 meter hoog vliegen.

ROC

Wil je toch een zwaardere drone, of op een grotere afstand vliegen met je drone. Dan heb je een ROC vergunning nodig. Hiermee mag je drones tot 150 kg vliegen tot een afstand van 500 meter. Ook mag je hiermee tot 120 meter hoogte vliegen. Dronepiloten met een ROC vergunning kunnen ook een ontheffing aanvragen voor het vliegen binnen een CTR-gebied.

Opleiding

Drone Opleidingen biedt verschillende opleidingen op maat aan. Ervaren piloten stomen je klaar voor het theorie-examen en leren je in de praktijk vliegen met een drone.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close