8.0
BedrijfsnaamDinogy
Land
CategorieFabrikanten
Beoordeling8.0

Dinogy is een Amerikaanse fabrikant van LiPo accu's die zeer geschikt zijn voor racedrones. De accu's zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en capaciteiten.

Graphene

Graphene is het allernieuwste materiaal voor nano-klasse LiPo accu's. Dit wonder materiaal biedt eigenschappen die de prestaties van de batterij naar een hoger niveau tillen. Graphene is een honingraat rooster van koolstofatomen en is een krachtige geleider van elektrische en thermische energie.

Kwaliteit

De Graphene LiPo accu's van Dinogy zijn van zeer hoge kwaliteit. Wanneer de Graphene-technologie wordt toegevoegd aan Lithium accu's, zijn de ionen in staat om veel sneller te verplaatsen tussen positieve en negatieve elektroden.

Gewicht

Met de Dinogy Graphene 2.0 LiPo accu's heb je een hoge kwaliteit accu met een laag gewicht. Dit komt goed van pas tijdens het racen, want hoe lager het gewicht van de drone, hoe harder deze vliegt.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close